İstanbul Vali Hayri Kozakçıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://vhktmlisesi.meb.k12.tr
Adres : Hamidiye Mahallesi Girne Caddesi Arife Sokak No 2 Kağıthane/İSTANBUL
VİZYON : Eğitim Sosyal Çevresinde, kendisini farklı ve başarılı bir biçimde kanıtlamış olarak, 21.Yüzyılın gerektirdiği bilgi ve teknolojiyi etkili ve doğru kullanabilen “Ülke Ekonomisine Katma Değer” oluşturmak yoluyla bölgesinin seçkin bir kurumu olmayı başarmaktır.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda, Alanında meydana gelen yenilikleri takip ederek gençlerimizi, yapıcı, yaratıcı ve seçkin bireyler olarak yetiştirerek ülkemizin kalkınmasında tarihi ve kültürel değerlerimizi tanıtarak ülke ekonomisine katkı yarışında en önde olmayı başarma.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Okulumuzda tam gün eğitim yapılmaktadır.
Saatler : Ders Başlama/Bitiş Saati :08.30-15.45
Yabancı Dil :
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : Okulumuza; Şişli´den 48H, Taksim´den 48T, Eminönü´nden 44B, Beşiktaş´tan Başak Konutları Minibüs Hattı ve 62G otobüsü ile tek araçla ulaşılabilmektedir.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNE 1 KM,İL MERKEZİNE 10 KM UZAKLIKTADIR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :